Troupe vrea la Energia… dacă rămâne şi Nikolic

Preferatul fanilor Energiei, Porter Troupe, vrea să continue încă un sezon la Energia. Prelungirea contractului său nu e una necondiţionată, americanul dorind să meargă mai departe cu antrenorul Slobodan Nikolic.

Troupe nu a plecat în America pentru că a mers într-o scurtă vacanţă la Paris şi urmează să revină apoi la Târgu Jiu pentru a clarifica situaţia contractuală. „Nu am plecat din Europa, doar ce am revenit în România, după ce am fost într-o minivacanţă la Paris. Sunt la Bucureşti dar o să vin la Târgu Jiu şi o să aflu mai multe despre viitorul meu”, a spus Troupe care este de trei ani în România şi ar dori să continue la Târgu Jiu.

Totul depinde de negocierile cu conducerea gorjenilor care pare că nu se grăbeşte deocamdată. „Voi purta sigur câteva discuţii cu cei din conducerea Energiei, pentru a afla pe ce drum o voi apuca. Este adevărat, prima opţiune pentru mine este Energia şi în principiu aş vrea să continui aici. Sunt deja de trei sezoane la Târgu-Jiu, m-am simţit bine la echipă  şi nu voi pleca decât dacă nu o să mai fiu dorit”, spune americanul care a făcut spectacol pentru fanii energiei alături de Darby în acest sezon.

Problemele nerezolvate privind banca tehnică a Energiei şi a bugetului pe noul sezon îl mai ţin pe gânduri înainte de a semna: „Să vedem însă cum se va rezolva şi problema bugetului şi cea a antrenorului, mai precis dacă domnul Nikolic va continua. Din punctul meu de vedere, aş merge pe mâna lui pentru că la anul, dacă vom rămâne în aceeaşi formulă, sigur vom avea rezultate mult mai bune cu Energia”. Troupe nu crede că acest sezon a fost unul ratat pentru Energia care a terminat pe locul zece şi a făcut spectacol. Americanul pune unele eşecuri pe seama ghinionului şi a faptului că echipa este în formare.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: