Trucul care te ajută să stai o noapte întreagă pe tocuri

Sezonul nunților e în toi și doamnele și domnișoarele caută botine cât mai elegante dar comode pentru a rezista o noapte întreagă pe tocuri. Există însă un truc care te ajută să stai o noapte întreagă pe tocuri fiind vorba de un ingredient pe care toate femeile îl au la îndemână.


O pereche de pantofi cu tocuri noi pot aduce fericire pe chipul unei femei dar fericirea nu pare la fel de mare după ce i-a purtat o noapte întreagă. Nimic nu se compară cu groaza existențială pe care o simți atunci când, după doar o oră de la începerea evenimentului festiv, te plimbi șchiopătând, întrebându-te cum vei supraviețui toată noaptea în acești pantofi, deoarece picioarele îți pulsează deja. 

Atunci când vedetele apar la televizor și stau în picioare pe tocuri pare să fie ceva destul de simplu. Dar pentru cele mai multe dintre noi, aceasta este o misiune imposibilă. Abia rezistăm câteva ore pe tocuri înalte din cauza durerii pe care resimțim la picioare. 

În cazul în care obișnuiești să porți sandale vara, mai ales în timpul zilei și mergi mult pe jos, cu siguranță ai observat că pielea tălpilor și călcâielor este foarte uscată și sensibilă și astfel se formează rănile. Pentru a preveni formarea lor, folosește vaselina cosmetică. Aplică pe tălpi, călcâie și degete. Acest produs este minunat și îl găsești în magazine și farmacii.

Dacă crezi că pantofii tăi îți dau bătăi de cap din cauza transpirației picioarelor, ar putea fi de ajutor să pui puțină vată în interiorul lor înainte de a-i încălța. Aceasta va absorbi transpirația și va reduce alunecarea.

La fel de bune sunt și pernuțele din silicon ce se așază direct pe talpa pantofilor sau sandalelor. Acestea sunt extrem de eficiente și permit să te simți confortabil chiar și după multe ore de purtat încălțămintea, datorită texturii. Un alt avantaj al pernuțelor de silicon e acela că țin piciorul fix.

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: