Trump îşi intensifică atacurile personale la adresa lui Biden

Preşedintele american în exerciţiu şi-a intensificat marţi atacurile personale vizând integritatea rivalului său democrat Joe Biden, înainte de a-l înfrunta joi într-o ultimă dezbatere decisivă, relatează AFP.

 
Cu exact două săptămâni înainte de alegeri, tonul lui Donald Trump- aflat în dificultate în sondaje şi care se teme că va fi un preşedinte cu un singur mandat - este mai agresiv ca niciodată.

”Este un caz de corupţie majoră”, a tunat el la Fox News, apreciind că secretarul Justiţiei Bill Barr trebui să deschidă rapid o anchetă.

Preşedintele republican în exerciţiu subliniază de mai multe săptămâni - fără elemente concrete în sprijin - că familia Biden este o ”întreprindere criminală”.

Unghiul său de atac? Afacerile lui Hunbter Biden în Ucraina şi în China, în timp ce tatăl său era vicepreşedintele lui Barack Obama (2009-2017).

În acest context, ultima dezbatere între cei doi candidaţi septuagenari, care are loc joi la Nashville, în Tennessee, se anunţă tensionată, după o primă înfruntare deosebit de haotică în care s-au aplicat lovituri jos.

”Nu e nimic echitabil în această dezbatere”, a apreciat Donald Trump, reiterându-şi virulentele atacuri personale la adresa moderatoarei Kristen Welker şi criticile la adresa Comisiei independente însărcinate cu organizarea dezbaterilor.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: