Un gorjean la matinalul Digi FM

Matinalul de weekend de la Digi FM are un nou prezentator. Nono Semen, realizator mai vechi al Pro FM, preia din 20 noiembrie matinalul de sâmbătă şi duminică al Digi FM (ambele posturi parte ale grupului Digi). Nono Semen va fi on-air sâmbăta pe intervalul 8.00 - 11.00 şi duminica între 8.00 - 12.00.

Nono Semen vine în locul lui Ernest Fazekas, care s-a ocupat de matinalul radio de la lansarea Digi FM din noiembrie 2015, şi care a decis să renunţe pentru moment la radio. 

Gorjeanul a povestit ce înseamnă pentru el această schimbare. „Dimineţile de weekend sunt mult mai animate decât par. Cei mai mulţi oameni pe care-i cunosc sunt ca tine şi ca mine, adică la fel de activi ca în oricare altă zi, doar că sâmbăta şi duminica fac lucruri diferite faţă de restul săptămânii. De obicei, acestea sunt şi mult mai plăcute. Sau ar trebui să fie... Aici intervin eu, încă de la prima oră. Îţi completez starea de bine sau îţi dau o mână de ajutor s-o găseşti. Mă arunc şi cu sugestii şi îţi reamintesc că, deşi uneori norii par atât de negri, dincolo de ei te aşteaptă mereu un soare cald şi prietenos. Ca să ştii”.

Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: