Trupa LaLa Band, la Târgu Jiu

Trupa LaLa Band, compusă din mai mulţi actori din serialul „Pariu cu viaţa“, susţine un concert la Târgu Jiu. Tinerii vor concerta pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, sâmbătă, 23 martie, de la orele 19.00.

În decembrie, LaLa Band a lansat cel mai nou material discografic, numit „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, al patrulea album din cariera trupei. Astfel, playlistul concertelor este special gândit pentru ca toţi adolescenţii prezenţi să simtă primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii.

Potrivit unui comunicat de presă, fanii trupei LaLa Band pot achiziţiona pachetul VIP. „Acesta include un bilet in cea mai buna zona a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor si oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Şedinţa foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00“, se precizează în comunicatul de presă. Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură şi sunt pe două categorii de preturi: VIP Package – 150 lei si categoria de 80 de lei.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: