Buleică vrea un nou început la ACS Viitorul

Căpitan al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Alin Buleică îşi propune un nou început cu echipa. Supărat pe ce s-a întâmplat cu echipa după meciul de cupă de la Filiaşi, Buleică speră doar ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple.

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, căpitanul Alin Buleică, s-a arătat indignat de cele întâmplate la Filiași, dar acum a trecut peste incident şi speră să nu se mai repete: „Nu a fost plăcut ceea ce s-a întâmplat la Filiaşi, a fost decizia clubului, ne-am conformat, dar sperăm să nu se mai întâmple, nu numai la noi, dar nici la celelalte echipe, pentru că nu este normal. Eu m-am dus la Târgu Jiu cu prietenii, m-am urcat în maşină şi am plecat. Nu ni s-a dat o explicaţie, a fost decizia conducerii”.

Lăsaţi fără autocar după meciul de cupă, jucătorii şi staff-ul au fost nevoiţi să se descurce singură să revină la Târgu Jiu, fiind greu de crezut că aceştia vor uita curând acest episod care i-a făcut de râs în toată ţara, ştirea fiind preluată la nivel naţional.

Acum însă Buleică e cu gândul la meciurile de campionat şi vrea un nou început pentru echipa sa. ”Eu zic că am făcut un meci destul de bun cu Hermannstadt, cu o echipă bună care şi-a propus promovarea. Au un lot foarte bun, competitiv şi, având în vedere aceste lucruri, este un rezultat bun. Puteam şi mai mult. Dacă eram puţin mai atenţi puteam să câştigăm, pentru că la ultima fază am avut o ocazie clară. Şi ei au avut ocazii, deci cred că este un rezultat echitabil”, a spus Buleică amintind de perioada în care echipa era antrenată de Flavius Stoican şi juca totuşi un alt fotbal: „Anul trecut am jucat cel mai frumos fotbal, am avut rezultate bune şi ne-am calificat într-o semifinală de cupă. Automat, lumea se aştepta la altceva de la noi acum, dar să nu uităm că am schimbat foarte mulţi jucători şi încă este începutul de campionat. Meci de meci, apar jucători noi şi este greu. Am schimbat 15-16 jucători. Am vorbit în vestiar că este un nou început, pentru că trece timpul şi trebuie să reuşim să câştigăm”.

ACS Viitorul a pierdut chiar mai mulţi jucători după ce încă doi din lotul care activase sezonul trecut au plecat după debutul în noul sezon. În locul acestora au fost aduşi mulţi jucători tineri şi nu se ştie încă dacă va exista răbdare din partea conducerii clubului ca aceştia să crească pe lângă jucătorii experimentaţi cum este Buleică.

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: