Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

UCB a validat noii decani

Senatul UCB a validat noua structură de conducere a facultăților și departamentelor, care nu diferă foarte mult de cea precedentă. Singurele schimbări s-au produs la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, unde decanul Dan Mălăescu a fost înlocuit cu Monica Bâcă și la Studii Politice Comparate, unde în locul actualului rector a fost validată profesoara Cornelia Tomescu. În zilele de 28 și 29 mai au fost susținute concursuri pentru funcțiile de decani și pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale departamentelor. ”În acest moment echipa se apropie de finalizare în sensul că au fost validați decanii în senatul de ieri (n.red. joi) și directorii de structuri departamentale”, spune rectorul universității târgujiene, Moise Bojincă. La Facultatea de Inginerie a fost validată profesoara  Luminița Popescu, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a fost validată  Ana Gabriela Babucea, la Facultatea de  Administrație Publică și Studii Politice Comparate profesoara Cornelia Tomescu, iar la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale profesoara Monica Bâcă. Moise Bojincă, rectorul UCB, i-a nominalizat într-o conferință de presă și pe noii directori de departamente. Astfel, cel care va îndeplini funcția de directorul general administrativ este Marian Vintilescu, directorul Departamentului pentru Învățământ la Distanță este Roxana Popa, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic va fi condus de profesoara Amelia Georgiana Boncea, iar directorul Departamentului pentru Asigurarea Calității este Florin Ciofu. De asemenea, directorul economic este Ion Bâzoc.

Pentru obținerea postului de decan s-au mai înscris la concurs Cristinel Racoceanu, prorectorul Facultății de Inginerie, George Niculescu, Lucia Popa Paliu, Delia Nica Badea. Urmează ca pe 4 iunie să fie desemnați prodecanii facultăţilor.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: