UCB angajează administratori de patrimoniu

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu are nevoie de personal. Două posturi au fost scoase la concurs în această perioadă, funcţiile pentru care se organizează selecţie fiind de administrator patrimoniu, pentru două compartimente distincte. Concursurile vor avea loc la mijlocul lunii viitoare. 

Concursul organizat acum de către conducerea UCB este pentru completarea unor funcţii contractuale. Este vorba de un post de administrator patrimoniu în cadrul Departamentului pentru Asigurarea Calităţii şi administrator financiar în cadrul Compartimentului Audit. Termenul limită de depunere al candidaturilor este 6 februarie. Conducerea universităţii spune că era necesară o completare a efectivului de personal la cele două departamente. “Unul dintre posturi este la Compartimentul Audit unde legea prevede să avem două posturi. Avem un singur post ocupat. Persoana care ocupă actualul post a fost bolnavă aproape 3 luni motiv pentru care a trebuit să se reporteze în 2015 anumite misiuni de audit ce trebuiau efectuate în anul 2014. Pentru a evita situaţii de acest gen în care compartimentul rămâne descoperit, pentru a asigura rezerva de personal, de aceea am scos şi cel de-al doilea post la concurs. Departamentul de Asigurare a Calităţii trebuie să funcţioneze cu personal specializat, este un departament de mare importanţă, implementează toate procedurile de asigurare a calităţii la nivel de universitate. În prezent sunt doar două persoane angajate, dar este un volumul mare de muncă pentru proceduri, pentru evaluarea personalului”, a declarat Luminiţa Popescu, rectorul UCB.

Concursul pentru completarea acestor posturi va debuta în data de 17 februarie cu proba scrisă, urmând ca interviul să fie susţinut de candidaţi în data de 23 februarie.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: