Un arbitru din Liga 1 a revenit la pregătire după infarct

La baza de pregătire și testare a arbitrilor din Liga 1 de la Buftea s-a aflat și Ovidiu Hațegan. Fostul arbitru a suferit anul trecut un infarct și a lipsit mult timp de pe teren dar acum și-a reluat antrenamentele.

Ovidiu Hațegan, arbitrul român în vârstă de 42 de ani care a suferit un infarct miocardic în luna martie a anului recent încheiat. Și-a reluat antrenamentele și vrea să revină pe teren.

Totuși, acesta speră să revină pe terenul de fotbal abia spre finalul actualului sezon din Superliga. „În momentul de față, sunt foarte bine. Testele medicale sunt chiar peste așteptările mele și ale medicilor, dar o iau încetișor. De asta am și venit astăzi, am dat doar o parte din teste, am vrut din nou să fiu alături de colegi, un sentiment extrem de plăcut. Chiar de dimineață, înainte să vin, mi-am luat ghetele pe care nu le-am mai încălțat de nouă luni și ceva. E prima dată de când am avut ultimul meci. Am avut niște trăiri intense și la fel și când am luat maioul cu numărul. M-am bucurat, sincer. După ce am ieșit din sala de operație, mi-am setat anumite lucruri. Unul dintre ele: să mă bucur de fiecare moment al vieții mele. Nu am nicio teamă, indiferent ce se întâmplă, pentru că din acest moment, fiecare zi e un bonus pentru mine. Dorința mea este să mă reîntorc pe teren. Asta o să vedem dacă se va mai realiza sau nu. Deocamdată, sunt în grafic”, a declarat Ovidiu Hațegan cu ocazia testelor fizice ale arbitrilor români.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: