Basic nu se dă bătut la primul eșec: Vrem să continuăm să luptăm!

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a început bine anul, cu o victorie pe teren propriu cu una dintre contracandidatele în lupte pentru evitarea retrogradării. Din păcate, gorjenii nu au continuat seria victoriilor pierzând al doilea meci de la Târgu Mureș dar antrenorul gorjenilor își motivează elevii să lupte în continuare.

Kresimir Basic, antrenorul croat al CSM Târgu Jiu, a explicat la finalul meciului de la Târgu Mureș că unele greşeli neforţate şi lipsa concentrării pe final de meci au dus la eşec. Jocul gorjenilor a fost unul bun în cea mai mare parte a meciului dar au pierdut pe final. ”Meciul a fost unul intens de ambele părți. Am început ultimul sfert cu 3 puncte avans, dar din păcate, câteva greşeli neforțate au schimbat soarta meciului, iar lipsa concentrării pe final de meci a decis câștigătoarea. Este păcat că după 3 sferturi solide am intrat aşa în sfertul 4, iar rezultatul este acesta. De asemenea, cu 20 de mingi pierdute este foarte greu sa câștigi un aşa meci. Felicitări echipei din Târgu Mureș, iar în ceea ce ne privește vrem să continuăm să luptăm, pentru că astăzi chiar am luptat. Vom continua să muncim şi să ne îmbunătățim jocul”, a spus antrenorul croat după meci.

Cel mai bun om al gorjenilor a fost Shamiel Stevenson, cu 16 puncte marcate, 10 recuperări şi două pase decisive. Dylan Frye a terminat meciul cu 12p, 5 recuperări şi 3 pase decisive iar Xavier Cannefax a totalizat 11p, 2 recuperări şi o pasă decisivă.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: