UCB Târgu Jiu îşi pierde căpitanul. Va juca în Liga Zimbrilor

Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu anunță încetarea contractului de activitate sportivă cu căpitanul Bogdan Ivăşchescu. Contractul jucătorului se încheie la termen, fiind scadent în perioada următoare, acesta urmând să plece la CSM Bacău.

Jucător și căpitan al echipei de handbal masculin a UCB Târgu Jiu, Bogdan Ivăşchescu se desparte în această vară de echipa gorjeană. Campionatul s-a încheiat la Divizia A după ultimul turneu şi contractele mai multor jucători sunt la final. Ivăşchescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei gorjene, fiind golgheterul echipei și printre cei mai buni marcatori din Divizia A. Directorul clubului UCB, Virgil Popovici, a precizat că jucătorul s-a înţeles deja cu un alt club şi i-a mulţumit pentru activitate. „În calitate de conducător, am colaborat excelent cu acest jucător, fiind un om de mare caracter, un foarte bun sportiv, dar și un exemplu demn de urmat. Cât timp voi conduce acest club sportiv, va fi binevenit atât ca om, dar mai ales ca jucător. În mod evident, prin transferul său la echipa moldoveană CSM Bacău vor trebui suplinite atât lipsa sa din teren, cât și evoluțiile sale, de foarte multe ori, decisive în partidele la care a evoluat.  Pentru tot ceea ce a făcut pentru clubul nostru sportiv, ii mulțumim și îi urăm multă sănătate și multe succese în plan sportiv și personal”, a precizat într-un comunicat oficial transmis miercuri şeful clubului universitar, convins că fostul căpitan va face față cu brio în primul eșalon handbalistic românesc, făcând cinste Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu, acolo unde jucătorul s-a format dar şi handbalului masculin universitar  gorjean.

Bogdan Ivăşchescu s-a înțeles recent cu prim-divizionara A, CSM Bacău, pentru care va evolua din sezonul competițional viitor al ligii Zimbrilor, pentru cel puțin un an.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: