Cupa României pentru tineret la box va avea loc în Gorj

Sala de sport din comuna Băleşti, sat Ceauru, va găzdui pentru prima dată o competiţie de nivel naţional, Cupa României pentru tineret la box. Anunţul a fost făcut de primarul comunei gorjene Mădălin Ungureanu care este încântat că va putea găzdui o astfel de competiţie.

Organizatorii galelor din faza finală a Cupei României pentru tineret la box sunt, pe lângă Federaţia Română de Box care va pune la dispoziţie ringurile şi logistica de concurs, Consiliul Judeţean Gorj, Consliliul Local Băleşti, CS Internaţional Băleşti şi Primăria Băleşti. Competiţia are loc la jumătatea lunii mai, începând cu data de 17 şi până pe 22 mai, şi, ar fi trebuit să se desfăşoare la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, aşa cum prezintă încă site-ul oficial al Federaţiei Române de Box.

Primarul comunei Băleşti este însă încântat că a fost aleasă comuna sa pentru această competiţie care se va desfăşura la sala de sport din satul Ceauru. „În perioada următoare comuna Băleşti, prin clubul local Internaţional şi Consiliul Local, va fi gazda Cupei României la tineret. Suntem privilegiaţi să fim gazdele unei astfel de competiţii. Este un lucru extraordinar pentru toţi iubitorii acestui sport şi, în general, pentru toţi cei care iubesc sportul”, a spus edilul Mădălin Ungureanu care aşteaptă si publicul de box din judeţ să fie prezent la competiţie.

Întrecerile vor avea loc în sala de sport din comună, situată lângă şcoala generală din localitate, în satul Ceauru. Sunt aşteptaţi sportivi din toată ţara dar şi sportivi de la cluburile gorjene de tradiţie.

Galerie foto


Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: