FRF a stabilit programul meciurilor de baraj

Federaţia Română de Fotbal a stabilit meciurile de baraj pentru menţinerea în Liga 2. Marţi a avut loc, la sediul Federației Române de Fotbal, tragerea la sorți pentru stabilirea echipei care va fi gazdă în meciul din manșa tur a barajului pentru menținerea în Liga 2.

În Liga 2 s-au stabilit înainte de ultima etapă echipele care au retrogradat în Liga 3. Retrogradate în Liga 3 sunt Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, din Grupa A, și Astra și Unirea Constanța, din Grupa B. La barajul de menținere în Liga 2 merg ocupantele locurilor 5 din cele două grupe. Din Grupa A pe această poziție s-a clasat Politehnica Timișoara, iar din Grupa B, FC Brașov. Acestea sunt cele două echipe care încă nu și-au încheiat sezonul și vor mai avea de disputat încă două jocuri.

Astfel, cea de-a cincea retrogradată va fi stabilită între Politehnica Timişoara (grupa A) şi Fotbal Club Braşov (grupa B), ocupantele locului al cincilea din fiecare grupă de play-out. Gazdă în primul meci, conform tragerii la sorți, va fi Politehnica Timișoara. Meciul tur al barajului este programat în data de 14 mai, iar returul are loc în data de 21 mai.

Programul meciurilor de baraj este următorul:

    14 mai: Politehnica Timișoara – Fotbal Club Brașov

    21 mai: Fotbal Club Brașov – Politehnica Timișoara

Vizualizări: 1,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: