Copiii şi juniorii din Târgu Jiu vor putea juca pe Stadionul Municipal

Stadionul Municipal, care a fost interzis de la inaugurare până acum pentru meciuri de copii şi juniori, va putea fi folosit şi de grupele de juniori. Clubul primăriei, CSM Târgu Jiu, va avea juniori până la 18 ani, la viitoarea secţie de fotbal şi aceştia vor putea folosi noul stadion.

Primăria Târgu Jiu a ieşit din asocierea de la clubul Pandurii Târgu Jiu şi vrea să înfiinţeze la clubul CSM Târgu Jiu o secţie de fotbal, pentru copii şi juniori. Primarul Marcel Romanescu spune că aceştia vor avea acces pe toate terenurile din complexul sportiv, inclusiv pe stadion, acolo unde până acum nu a intrat nici o grupă de copii sau juniori să joace vreun meci oficial.

Terenurile de antrenamente sunt pline, zilnic, de sute de copii de la peste 20 de echipe care dispută meciuri oficiale pe aceste terenuri, dar primarul consideră că acestea nu sunt folosite la potenţial maxim. Singurul teren care nu este folosit pentru copii şi juniori este cel de joc, amenajat de clubul Pandurii în incinta Stadionului Municipal, dar nici măcar juniorii de la Pandurii nu au evoluat acolo de la inaugurarea stadionului până acum, situaţia urmând să se schimbe din vară. Edilul susţine că vor avea acces acolo juniorii clubului primăriei, după ce acesta va avea şi secţie de fotbal. „Din această vară şi acele terenuri despre care se spune că nu sunt folosite la potenţial maxim se vor folosi la maxim. Pentru că, din această vară, CSM va avea şi secţie de fotbal. La juniori, luăm copii şi juniori de la cea mai mică vârstă până la 18 ani. Stadionul şi terenurile din Târgu Jiu trebuie să fie permanent pline”, a precizat edilul care, probabil, nu a fost informat că terenurile de antrenamente din Complexul Sportiv Municipal sunt pline de copii de la ora opt dimineaţa şi până seara, la lumina nocturnei.

Fiind prezent doar la meciurile echipei locale de handbal, primarul Marcel Romanescu nu este la curent cu ceea ce se întâmplă pe terenurile de fotbal.  Antrenamentele şi meciurile grupelor de copii de la mai mult de zece cluburi din Târgu Jiu au loc până târziu noaptea, chiar şi în nocturnă, pentru că nu există suficiente terenuri pentru copii care fac fotbal.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: