Valerică Găman, ținta celor de la U Craiova pentru titlu

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Pițurcă, îşi dorește să aducă titlul în Bănie la finalul acestui sezon. De aceea oltenii pregătesc transferul unui fost internațional al României, Valerică Găman, jucător care ar urma să se alăture lotului în perioada de mercato din iarnă.

Oficialii craioveni sunt dispuși să facă sacrificii financiare pentru a-l aduce pe Valerică Găman. Conform Fanatik, oltenii îi vor oferi 10.000 de euro pe lună lui Găman plus 100.000 de euro la semnătură. În acest moment, fundașul în vârstă de 30 de ani joacă pentru Al Shabab, echipă aflată pe locul 6 în prima ligă saudită. Contractul lui Găman expiră la finalul acestui sezon, iar echipa din Golf nu pare dispusă să prelungească înțelegerea cu fotbalistul român. O mutare în Bănie pare plauzibilă, mai ales că ofertele venite pentru Găman sunt de la echipe din ligile inferioare din Turcia și Arabia Saudită.

Cota de transfer a lui Găman  este de 875.000 de euro , conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.  În acest sezon, fundașul român a bifat 27 de partide și a înscris 1 gol pentru echipa saudită. Găman are în palmares 14 meciuri jucate și 1 gol pentru echipa națională a României.

Antrenorul echipei din Bănie a recunoscut că a discutat cu Găman în ultima vreme. Piţurcă a mărturisit că discuţiile au fost însă despre situaţia lui Găman la echipa de club. ”Nu am mai vorbit de mult cu Valerică, acum 30 de zile am avut cu el un dialog, dar nu despre venirea lui la Craiova, ci despre ce se întâmplă cu el. Am aflat că preşedintele i-a pus în vedere că nu va mai evolua cât va sta la Shabab, iar el mi-a spus că vrea să rămână şi să îşi ducă tot contractul la bun sfârşit, are un salariu foarte mare”, a declarat Victor Piţurcă.

În Liga 1, Găman are 216 meciuri, 14 goluri şi 5 pase decisive. Ultima dată când a evoluat pentru echipa naţională s-a întâmplat în urmă cu doi ani, într-un meci cu Muntenegru. O revenire în România, sub comanda lui Victor Piţurcă, îl face pe Găman să creadă că ar putea prinde din nou echipa lui Contra, mai ales că România are în continuare puţine soluţii pentru poziţia de fundaş central.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: