ACS Viitorul Târgu Jiu va împrumuta jucători la Liga 3

O formaţie din Liga 3 a anunţat că va împrumuta jucători de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Flacăra Horezu va lua cu împrumut jucători tineri de la echipa de Liga 2, ca să joace în eşalonul trei, aceştia urmând să fie plătiţi de echipa lui Nicolae Sarcină.

Primarul orașului vâlcean Horezu, Nicolae Sărdărescu, a anunțat că va începe din această vară o colaborare cu Nicolae Sarcină, patronul clubului de Liga 2  ACS Viitorul Târgu Jiu, a informat liga2,ro. În acest sens, echipa finanţată de afaceristul gorjean ar urma să trimită, sub formă de împrumut, la echipa din Horezu jucători tineri, pe care tot gorjenii în vor plăti. ”Viitorul Târgu Jiu ne va împrumuta mai mulți jucători, în special tineri, care acum nu pot să joace titulari la Liga a 2-a. Mă voi întâlni zilele viitoare cu Nicu Sarcină și vom stabili detaliile acestei colaborări”, a anunțat primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu.

Nu se ştie exact ce jucători tineri ar putea împrumuta ACS Viitorul, pentru că, la rândul ei, echipa care joacă la Târgu Jiu a împrumutat jucătorii tineri pe care i-a folosit în ultimul sezon de la FCSB şi Luceafărul Oradea. Conform statisticilor ultimului sezon, echipa ACS Viitorul are majoritatea jucătorilor în jurul vârstei de 30 de ani, iar cei mai tineri dintre cei care au evoluat în ultimul sezon, Dragu, Cioiu şi Paraschiv, au anunţat deja plecarea la alte echipe.

Flacăra Horezu a încheiat sezonul de Liga 3, ediția 2020-2021, pe locul 7 din 10 în Seria a 7-a, cu 20 de puncte acumulate în 18 meciuri.

Galerie foto


Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: