UCB vrea deblocarea posturilor de asistenţi şi preparatori universitari

Senatul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu a aprobat scoaterea la concurs a unui număr de 33 de posturi de lectori, asistenţi şi preparatori universitari.

Posturile vacante pe disciplinele economie monetară şi financiară, marketing, kinetoterapie, informatică aplicată, introducere în relaţii internaţionale, ingineria vântului, managementul clasei de elevi vor fi  sunt la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor,  la Facultatea de Asistenţă Medicală şi Tehnică Dentară, la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Litere, la Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Comparate, la Facultatea de Inginerie şi la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.

Însă înainte de a organiza concursul propriu zis, reprezentanţii UCB au trimis lista cu posturi la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru a primi aprobarea deblocării acestora. „Lista cu posturile a fost trimisă la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului pentru a fi aprobate. În cazul în care Ministerul va aproba deblocarea posturilor, acestea vor fi publicate în Monitorul Oficial şi vor fi organizate concursurile propriu-zise”, spune Mirabela Tufan, purtător de cuvânt în cadrul instituţiei. Cele mai multe posturi, respectiv nouă, au fost propuse pentru Facultatea de Asistenţă Medicală şi Tehnică Dentară, facultate nou-înfiinţată în cadrul universităţii.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: