Ultimele candidaturi pentru Primăria Turburea se depun azi

PDL şi PNG erau singurele partide care nu îşi prezentaseră ieri la prânz dosarele pentru candidaţii pe care îi susţin în alegerile anticipate locale din comuna Turburea pentru postul de primar. Preşedintele Biroului Electoral constituit la nivelul comunei respective, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Focşan, spune că restul partidelor şi-au depus actele pentru înscrierea candidaţilor în cursa electorală care începe oficial pe 8 august. Astfel, PSD îl susţine pe Teodor Iloiu, fost primar al localităţii până anul trecut, în timp ce PC îl susţine pe Vasilică Băltăreţu, iar PRM pe Ionel Marcoci. Candidatul PNL pentru primăria Turburea este Daniela Ursulescu, soţia lui Daniel Ursulescu, fostul primar decedat la sfârşitul lunii iunie în urma unui accident rutier. 
 Fostul edil s-a răsturnat atunci cu maşina personală într-o curbă periculoasă la stânga, în urma accidentului supravieţuind şoferul primăriei, care nu fusese lăsat să conducă şi care dormea pe bancheta din spate a autoturismului. Accidentul s-a produs la Bengeşti Ciocadia, Ursulescu fiind atunci în drum spre Bucureşti pentru a depune un dosar pentru a obţine finanţare pentru construirea unei şcoli şi a unei grădiniţe în satul Cocorova, unde copii învaţă în două barăci metalice.
 Azi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile anticipate ce vor avea loc pe data de 23 august, la nivelul comunei Turburea fiind aşteptaţi la vot circa 3500 de alegători.
 


Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: