Fugaru îi face "cerşetori" pe parlamentarii "milogi"

Liderul PRM Gorj a continuat ieri atacurile la adresa parlamentarilor din judeţ şi, după ce i-a făcut "milogi", acum îi califică şi ca fiind "cerşetori" de voturi. Ion Fugaru spune că după declaraţiile făcute săptămâna trecută a primit replici de la unii dintre parlamentarii vizaţi de afirmaţiile sale, el declarând că replicile îi erau însă date viceprimarului din Târgu Cărbuneşti. Fugaru spune că a făcut declaraţiile ca şef al PRM Gorj, nu ca viceprimar, motiv pentru care a revenit cu noi afirmaţii pe această temă, provocându-i pe parlamentarii din judeţ la un adevărat război.  "Nici nu au ştiut cui îi dau replica. Dumnealor au dat replica viceprimarului de la Târgu Cărbuneşti, dar eu am făcut declaraţia ca preşedinte al PRM Gorj şi trebuie să înţeleagă acest lucru. Referitor la cuvântul milogi, mie alegătorii mi-au spus că parlamentarii au milogit voturile şi nu au mai făcut nimic. Eu pot spune că nu au milogit voturile, ci le-au cerşit, nu sunt milogi, e adevărat, le-au cerşit".
 Ion Fugaru l-a atacat din nou pe senatorul Toni Greblă, cel care săptămâna trecută fusese nominalizat ca capitolul "parlamentari milogi" în mod expres de către liderul PRM Gorj. Fugaru spune acum că senatorul este "un avocat de doi bani", despre care poate povesti mult mai multe în calitatea sa de fost miliţian. "Nu-mi face plăcere să intru în conflict cu domnul Greblă pentru că eu eram miliţian şi el era un avocat de doi lei. Eu prindeam hoţii şi dumnealui le dădea drumul, dacă vrea polemici putem polemiza", spunea ieri Fugaru.
 Senatorul Toni Greblă a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la afirmaţiile lui Fugaru. Cei doi au stat alături vinerea trecută la ceremoniile oficiale de la unitatea militară din Târgu Cărbuneşti, liderul PRM Gorj nereproşându-i atunci nimic parlamentarului social-democrat.
 


Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: