Ultimele pregătiri pentru deschiderea bazinului de înot

Pregătirile pentru inaugurarea bazinului de înot din comuna gorjeană Bustuchin au intrat în linie dreaptă. Autoritățile locale anunță că în maxim două săptămâni investiția realizată cu bani europeni va fi inaugurată. Cum meteorologii anunță că și luna septembrie va fi una călduroasă, localnicii din comuna Bustuchin vor putea merge la bazin.

Bazinul de înot modern din comuna Bustuchin a fost realizat cu bani europeni, iar investiția se ridică la aproximativ 100.000 de euro. Acesta a fost realizat chiar în centrul comunei, în imediata apropiere a sălii de sport, și are o suprafață de 170 de metri pătrați.

Lucrările au fost finalizate și se fac ultimele pregătiri pentru marea deschidere care se anunță peste două săptămâni.

”Vreau să vă spun că lucrările la bazinul de înot au fost finalizate, de două săptămâni l-am umplut cu apă și în acest moment în proporție de 99% este gata pentru deschidere. Mai sunt mici cosmetizări care trebuie făcute, acum verificăm ca totul să fie în regulă, să vedem dacă mai sunt sincope și în scurt timp, zicem noi două săptămâni, se va deschide pentru cetățenii din Bustuchin”, a declarat primarul din comuna Bustuchin, Ion Ciocea.

În acest moment, bazinul de înot poate fi folosit doar în sezonul cald, însă autoritățile locale se gândesc la soluții ca acesta să fie folosit pe toată perioada anului.

Primarul din Bustuchin are în plan să obțină tot finanțare europeană pentru acoperirea acestuia, investiție care s-ar ridica la aproximativ 120.000 de euro.

Vizualizări: 2,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: