Ultimul meci al anului pentru junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu

Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu s-au calificat deja în Grupele Speranță și vor mai juca un singur meci oficial în acest an. Elevele lui Radu Costel se deplasează duminică, 4 decembrie, în Ardeal, la Sibiu, pentru duelul cu CSS Sibiu.

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va încheia seria meciurilor din acest an cu o partidă dificilă, în deplasare, pe terenul echipei de pe locul 2, CSS Sibiu. Junioarele au deja îndeplinit obiectivul de calificare în Grupele Speranță, asigurându-și locul 3 în clasament cu trei etape înainte de final. Acum elevele lui Radu Costel merg la Sibiu cu gândul să facă un meci cât mai bun și să obțină chiar victoria. Antrenorul gorjean își dorește atitudine și determinare de la jucătoarele sale în ultima partidă din acest an. ”Mergem la Sibiu cu obiectivul deja îndeplinit. Fiind un pic mai relaxați, vom aborda confruntarea de pe altă poziție față de adversare. Ne jucăm șansa încercând să prezentăm o evoluție cât mai bună, dar nu va fi un capăt de țară dacă vom pierde. În jocurile pierdute important este modul în care ieși învins. Voi urmări, așa cum am făcut tot timpul, determinarea și atitudinea fetelor. Sper să revenim la Târgu Jiu cu întregul lot valid”, a spus antrenorul pentru csmtargujiu.ro înaintea acestui ultim meci al anului.

După meciul de la Sibiu, pentru junioarele 3 va urma o lunga vacanță competițională a mai informat site-ul oficial. Ultimele două etape ale Seriei J, din Grupele Geografice, se vor disputa în februarie, pe 19 și 26 la Vulcan și, acasă, cu CSS Petroșani.

Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: