Au jucat hora unirii în cantonamentul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova se află în cantonamentul „Ilie Balaci” unde jucătorii continuă pregătirile pentru derby-ul cu FCU Craiova. De Ziua Națională clubul oltean a deschis pentru suporteri porţile cantonamentului aflat în Lunca Jiului.

Universitatea Craiova a dorit ca jucătorii să petreacă  Ziua Naţională împreună cu fanii săi, într-un cadru special chiar în cantonamentul echipei. „Petrecem Ziua Națională a României în familia Științei la Cantonamentul „Ilie Balaci”, „hai să dăm mână cu mână” la antrenamentul Universității Craiova. Vino împreună cu întreaga familie lângă echipa ta favorită și sărbătorește alături de componenții Științei cea mai importantă zi din istoria modernă a României! Vom avea momente artistice dedicate însemnătății zilei de 1 Decembrie, dar și o sesiune de poze și autografe cu fotbaliștii care îmbracă tricoul sfânt al Universității Craiova”, a fost mesajul clubului din Bănie pentru fanii săi.

Și aceștia nu au stat pe gânduri ci au mers în cantonamentul echipei de unde nu au lipsit pomul de iarnă împodobit și bucatele tradiţionale. Au avut loc acolo și momentele artistice, a fost intonat imnul naţional, iar fanii au fost angrenaţi într-o horă a unirii chiar pe terenurile de joc de la complexul din Lunca Jiului, alături de cele două mascote, leuţii Lionelu şi Simba, care au fost  mai ales atracția copiilor, după cum informează ProSport. Magazinul mobil, precum şi autocarul echipei au fost şi ele la dispoziţia susţinătorilor, în special cei mici fiind extrem de încântaţi de ocazia ivită pentru a face fotografii.

Galerie foto











Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: