Rădoi știe ce jucător va pleca de la Universitatea Craiova

A devenit deja un obicei ca la finalul meciurilor antrenorul Universității Craiova să critice jucătorii. După rezultatul de egalitate, scor 1-1 din restanța cu Chindia Mirel Rădoi și-a criticat dur jucătorii fiind extrem de deranjat de Ivan Martic.

Rădoi s-a declarat deranjat de Ivan Martic, fundașul dreapta al Universității despre care a lăsat să se înțeleagă că nu-l mai dorește la echipă. Antrenorul a avut o criză de nervi la marginea terenului în momentul în care Martic a cerut schimbare, motivând supărarea la finalul meciului. „Eram supărat, pentru că avem momente când jucătorii sunt nemulțumiți că nu joacă. Sunt meciuri când trebuie să joace și atunci spun: «Păi nu mai putem». Trebuie să înțeleagă faptul că, atunci când ești nemulțumit, trebuie să joci 90 de minute. Când ai nemulțumirile astea, trebuie să te antrenezi mai mult, să mă impresionezi și să mă pot baza pe tine. În momentul în care ești nemulțumit că nu joci, apoi ai momentele astea, înseamnă că nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții, simplu!”, a declarat Rădoi.

Ivan Martic s-a întors în vară la Universitatea Craiova după ce mai fusese jucătorul oltenilor și în perioada 2017-2020. Elvețianul a bifat 11 prezențe în toate competițiile în acest sezon, reușind o pasă decisivă. „Până în iarnă avem timp, atunci vom vedea cine rămâne. Lucrurile nu pot continua așa! Nu accept să termin pe orice loc, nici clubul nu va accepta”, a mai spus Rădoi referitor la jucătorii care vor pleca de la echipă.

Vizualizări: 3,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: