Horoscop

Valabil pe 4 ianuarie

Berbec: În această perioadă vă puteți bucura în voie, vă puteți exprima cum ştiți mai bine, aveți idei creative, dar şi chef de aventură cât cuprinde. E o zi a bucuriei şi a iubirii, a inimii deschise în faţa vieţii şi a celor pe care-i iubiți. E şi un moment bun pentru a vă propune câteva obiective îndrăzneţe şi a profita de nişte uşi care vi se deschid acum.

Taur: Pentru dumneavoastră este activă zona sufletului, a casei, familiei, siguranţei emoţionale şi materiale. Acum e momentul potrivit pentru a accesa nişte resurse externe, pentru a solicita sprijin şi a folosi energia de care dispuneți spre a crea ceea ce vă doriți în spaţiul personal şi familial.

Gemeni: Sunteți dominat de optimism, încredere, energie constructivă şi capacitatea de a soluţiona cu seninătate o situaţie pe care ați crezut-o fără ieşire. Aveți suportul total al partenerului şi e bine să vă lăsați inspirat de entuziasmul şi curajul de care acesta dă dovadă în această perioadă. Chiar dacă unele idei cu care vă întâmpină par nebuneşti, nu le respingeți.

Rac: Începe să se dinamizeze din nou zona profesională, deja aveți semnale că ritmul se accelerează, aşa că e important să ţineți pasul cu energia nouă care se va instala peste două – trei zile. Deocamdată, fiți încă atent la revelaţiile pe care le aveți, la informaţiile pe care le accesați şi la uşile care vi se deschid în tot felul de cercuri.

Leu: Vă bucurați în voie de ipostazele benefice pe care vi le aduce această schimbare de vibraţie. Se poate vorbi de curajul de a pune pe picioare un proiect, de abilitatea de a vă orienta către succes în tot ce faceți, dar şi de o anumită dorinţă de a experimenta lucruri noi. Rămâneți deschis la noi idei şi posibilităţi de expresie de sine şi manifestare. Cerul vă susţine!

Fecioară: Uneori e mai sănătos să vă opriți, să respirați, să faceți un pas înapoi pentru a putea privi imaginea de ansamblu a propriei vieţi. Ziua de astăzi este un astfel de prilej. Folosiți-l, aveți încredere în cei din jur că vor prelua ceea ce făceați de obicei, cereți-le asta, şi ocupați-vă de dumneavoastră. Veți vedea că lucrurile se vor aşeza chiar mai bine decât atunci când le controlați.

Balanţă: Este activat segmentul prietenilor şi relaţiilor sociale, prin urmare astăzi aşteptați-vă să fiți invitat la vreun eveniment sau, în orice caz, să primiți mai multă atenţie de la cei din jur. Dacă aveți ocazia să ieşiți să vă vedeți cu prieteni sau să intrați într-un grup/club nou, făceți-o. Interacţiunile diverse cu oamenii sunt de bun augur şi de folos.

Scorpion: Vă amintiți ce doriți să realizați la nivel socio-profesional şi retreziți spiritul de luptător în interiorul dumneavoastră. Este o zi excelentă pentru a vă ocupa de planurile personale, de ceea ce vă împlineşte. Puteți face un pas înainte în carieră, puteți fi luat în vizor, în sens bun, de către un şef sau o persoană cu influenţă, sau aveți curajul de a vă implica într-un proiect de anvergură.

Săgetător: O zi numai bună pentru a vă gândi la viitor şi a vă lărgi orizontul de percepţie în privinţa vieţii şi a posibilităţilor disponibile pentru a merge la nivelul următor. Asta înseamnă să fiți deschis şi să faceți loc unor viziuni noi, iar o călătorie sau o rupere de ritm vă poate ajuta în acest sens. De asemenea, poate fi o idee bună să învăţați ceva nou sau să reluați legătura cu oameni care v-au inspirat cândva.

Capricorn: Experienţele acestei zile sunt o lecţie a detaşării şi a renunţării la control. Uneori chiar puteți să vă permiteţi să nu faceți nimic, să vă relaxați şi să lăsați lucrurile să-şi urmeze cursul, observându-le ca un spectator. Veți fi uimit de cursul pe care îl vor lua acestea, pentru că astăzi e ca şi cum o mână nevăzută le aşază aşa cum e mai bine. O zi plină de daruri, deschideți bine ochii ca să le vedeți.

Vărsător: În cazul dumneavoastră vorbim despre o energie a cooperării, interacţiunii cu oamenii, inspiraţiei reciproce şi strălucirii prin ceea ce sunteți şi manifestați. Astăzi vă bucurați de recunoaşterea muncii şi a creativităţii sau revelaţiilor din ultimele zile. E un moment favorabil şi pentru a discuta termenii unei colaborări, cât şi pentru a lansa la apă un proiect nou sau revizuit.

Peşti: Astăzi este activată zona muncii creative şi a echilibrului fizic. Există posibilitatea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie neașteptată. Acest lucru ar putea fi interesant mai ales că unii prieteni apropiați sau un partener ar putea să vă însoțească. Veți dori să aflați mai multe lucruri despre destinația călătoriei și veți începe să căutați informații utile.

Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: