UM Sadu face angajări. Cine are prioritate!

Uzina Mecanică Sadu va angaja câteva zeci de persoane. Și asta se va întâmpla până în Crăciun. Unitatea are încheiate contracte până în 2018 și nu are personal suficient, specializat în pirotehnie, pentru a le putea onora. Prioritate la angajare vor avea cei care au mai lucrat în unitate.

Uzina Mecanică Sadu lucrează la acest moment pentru "Trump", așa cum spune directorul unității. Majoritatea contractelor sunt pentru Statele Unitate ale Americii, iar recent a încheiat o comandă, mai mică, pentru Cehia. În această perioadă sunt contracte în desfășurare și pentru unități din țară. Conducerea uzinei spune că este nevoie de suplimentarea personalului pentru a putea onora contractele pe care le are deja încheiate și care se vor mai întinde și pe următorii doi ani. "Facem angajări. Este vorba de o medie de 30 de persoane, cam 36 de posturi. Avem nevoie de mecanici și pirotehniști. Din păcate va trebui să luăm pirotehniști dintre cei care au mai lucrat pentru că nu există cursuri de calificări în pirotehnie. Eu zic că în decembrie se va întâmpla", a declarat Nicolae Dijmărescu, directorul UM Sadu.
Cei de la uzină au întocmit deja o listă din care să selecteze viitorii angajați. "Vom selecta după criteriul vârstă, unde a lucrat efectiv în cadrul unității noastre. Selecția îi va viza pe cei cu vârste între 45 și 50 de ani. Salariile eu zic că sunt salarii bune pentru Bumbești Jiu. Media salariilor la UM Sadu este 2100 lei, brut", a precizat directorul UM Sadu.
Uzina Mecanică Sadu are la această oră circa 900 de salariați.

Vizualizări: 1,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: