Incredibil! CE Oltenia le interzice salariaţilor să hrănească maidanezii

Angajaţii CE Oltenia nu mai au voie să dea alimente la câinii de prin perimetrele unităţilor miniere şi energetice. Comitetul de Sănătate şi Securitate în Muncă, condus de Laurenţiu Ciobotărică, a venit cu această măsură.

Decizie bizară a celor din administraţia CE Oltenia. Comitetul de Sănătate şi Securitate în Muncă (CSSM) interzice, printr-o decizie din dată de 25 octombrie, tuturor salariaţilor să mai dea de alimente câinilor fără stăpân din perimetru unităţilor. Decizia acestora a fost criticată dur de liderii sindicali. "Este o absurditate. N-avem echipamente, n-avem scule, n-avem dispozitive. Avem probleme cu transportul oamenilor în carieră, probleme de vestiar şi văd că se ocupă cu glume, în loc să se ocupe de problemele acestea. Până la urmă sunt fiinţe, adică faptul că dau o bucată de pâine la un câine... Cum poţi să interzici unui om aşa ceva", a declarat Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.
Documentul cu măsurile impuse de CSSM au fost distribuite în unităţi abia în data de 11 noiembrie. Comitetul acesta este condus chiar de Laurenţiu Ciobotărică, directorul Diviziei Financiare a CE Oltenia. În document nu este specificat dacă salariaţii care neglijează această măsură riscă vreo sancţiune. Sindicaliştii cred că s-ar putea lăsa şi cu sancţiuni. "Nu neagă nimeni că sunt aceşti câni. Dar dacă nu le dă nimeni să mănânce poate să se întâmple altceva, să devină violenţi. Mi se pare chiar sadism. E o chestie de oameni sadici. Găseşte o soluţie, ia-i, du-i în adăposturi, ai resurse, poţi apela la cei care se ocupă de problema asta. Până la urmă ştiţi cum este? Nu-i omori, dar îi omori prin înfometare", a mai spus liderul SMEO.

Galerie foto


Vizualizări: 4,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: