Un nou serviciu la Minprest începând din ianuarie

Societatea Minprest Serv Rovinari va pune în funcțiune începând de anul viitor un nou serviciu. Este vorba de cel de încărcare și verificare al stingătoarelor de incendiu. Construcţia clădirii în care va funcționa acest serviciu este gata și urmează să fie recepționată. Prestatorul de servicii speră să încheie un contract cu CE Oltenia, dar și cu alte firme pentru verificarea stingătoarelor.

Cei din conducerea Minprest Serv Rovinari vorbesc de mai bine de un an de punerea în funcţiune a acestui nou serviciu, de verificare și încărcare stingătoare de incendii. Numai că anul acesta au și prevăzut banii necesari în buget pentru a construi clădirea în care să se desfășoare această activitate dar și pentru dotările aferente. Investiţia s-a ridicat la circa 300.000 lei, spune directorul Gabriel Giorgi. Acesta a explicat că de la începutul anului viitor vrea să și pornească această activitate. "În următoarea perioadă vom face recepția la clădire. Serviciul va fi disponibil cu 1 ianuarie 2017. După ce vom face recepția vom monta echipamentele și vom chema pe cei de la ISCIR să ne dea avizul pentru funcționare. Este vorba de un serviciu care va aduce venituri. Vom putea verifica stingătoarele și să le încărcăm cu praf la orice societate. Sper să găsim înțelegere și la CEO. La cât este de mare, să verifice stingătoarele la noi ar fi extraordinar de bine", a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.
Imobilul în care va funcționa acest serviciu al Minprest a fost construit la sediul societății din Vârț. Această activitate va aduce venituri dar nu va genera costuri cu salarii. Asta spune directorul Giorgi, explicând că nu este nevoie să mai angajeze personal. "Nu fac angajări, avem salariați care sunt deja specializați și deservesc pe aici, pe lângă TESA. Portari, lăcătuși de la atelier, deja sunt angajați. I-am trimis la cursuri, au diplome și tot ce trebuie. Știu ce să facă pentru că au făcut și practică", a mai spus directorul Minprest Serv Rovinari.
Fiecare societate este obligată să verifice anual stingătoarele cu un operator avizat în domeniu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: