Horoscop

Valabil pe 14 aprilie

Berbec: Aveți un vibe nou, ați gândit o strategie care să vă țină în priză, să vă ajute să câștigați bani și să le fiți de ajutor alor voștri. Ați prins curaj și faceți diverse lucruri la care nici nu vă gândeați pană acum. Poate ați regândit și ordinea priorităților din perioada asta.

Taur: O să faceți și voi lucrurile altfel, ca să țineți pasul cu evenimentele și să vă câștigați banii pentru tot ce vă trebuie. Poate e momentul să vă luptați cu mobilele prin casă, faceți ordine, curățenie, vă ocupați și de mobilierul de grădină, de pomi, de flori, că vine Paștele.

Gemeni: Poate vă încurajează cineva să intrați într-o combinație, care să vă aducă un venit cu care să puteți susține familia. Se interesează cineva de voi și poate o să-i acordați mai multă atenție să vedeți dacă există și speranța de viață în doi, să fiți împreună.

Rac: Poate faptul că sunteți departe de ființă iubită să vă facă să conștientizați că nu puteți trăi fără ea și să vreți să vă căsătoriți. Poate e cineva care vă pune la dispoziție o casă la aer curat, undeva să-i duceți pe copii, ori poate vă ajută cu munca de acasă, că vă pune la dispoziție o tehnologie, ceva.

Leu: E bine să aveți actele la voi, dacă ieșiți cu vreun motiv anume pe afară să nu încasați vreo amendă. Poate vă mutați la alt domiciliu, ca să fiți mai aproape de serviciu sau de familie, să puteți da fuga dacă se întâmplă ceva și o să fiți mai stăpâni pe situație.

Fecioară: Vorbiți cu ai voștri și vedeți dacă scoateți din cont bani sau nu vă atingeți de economii, doar contul curent. Vă ocupați de casă. Acolo e oricum domeniul vostru forte și o întoarceți pe dos, faceți și aprovizionarea, să pregătiți și voi ceva festiv de sărbători.

Balanță: Se pare că o să vă înțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu, pentru că o să vă pliați pe dorințele lui. O să faceți un consiliu de familie să vă organizați în așa fel programul, ca să stați și cu copiii, să lucrați, să faceți și un pic de mișcare, poate faceți cu toții acasă, în curte.

Scorpion: O să aveți curaj să reluați o relație care v-a adus totuși lumină, bucurie în suflet și faceți voi primul pas, deși nu sunteți genul. Poate scoateți niște bani din cont să luați ce vă trebuie pentru traiul zilnic și pentru Paște, dacă n-aveți nicio provizie specială, să pregătiți ceva festiv pentru ai voștri.

Săgetător: Se pare că o să primiți ceva în dar, e cineva dintre apropiați care vrea să vă mulțumească pentru faptul că l-ați ajutat cumva. Or să fie niște mesaje, conversații încurajatoare cu cineva, care se apropie din ce în ce de voi, păstrând distanța totuși, dar lansează promisiuni de viață frumoasă.

Capricorn: A rămas ceva nespus sau nefăcut și e bine să vă eliberați de orice vă apasă. Poate amenajați un spațiu de joacă, de relax, să practicați un sport, dacă aveți o curte, o terasă și o să treacă mult mai ușor și mai frumos timpul.

Vărsător: Se poate să dați o raită pe la cumpărături, să aveți și actele la voi, ca să nu vă stricați cheful sau mai bine comandați online. Se poate să vă ocupați de copii, să le faceți un program de studiu, să învățați împreună, să și gătiți ceva în care să-i lăsați și pe ei să contribuie cu câte ceva.

Pești: Poate o să vă drămuiți timpul, ca să vă ajungă și pentru munca în gospodărie, dar și ca să urmăriți niște programe, documentare, filme, spectacole pe net. E posibil să vină un ajutor financiar, să vi se aducă la ușă niște produse, din partea primăriei, a voluntarilor, cum am văzut că se practică și o să vă prindă bine, ca să nu mai ieșiți voi din casă.

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: