Un bărbat din Draguţeşti a ajuns de la bar direct la spital

De la bar a ajuns direct la spital. Asta i s-a întâmplat unui bărbat din Drăguţeşti vineri noaptea. După ce a chefuit cu prietenii la un bar din sat până târziu în noapte s-a urcat la volan să plece acasă, însă din nefericire nu a mai ajuns. Datorită vitezei cu care conducea, a pierdut controlul volanului, şi după ce s-a izbit de două podeţe, autoturismul s-a răsucit în aer de mai multe ori. Oamenii din zonă împreună cu pompierii au încercat din răsputeri să-l scotă pe vitezoman dintre fiarele contorsionate.

Florin Unteanu, în vârstă de 32 de ani, tatăl a doi copii a ajuns vineri noapte în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tg-Jiu. Datorită inconştienţei, bărbatul a apăsat prea mult pedala de acceleraţie, lucru care i-a pus viaţa în pericol. Florin Unteanu s-a întâlnit vineri seara cu prietenii la un bar de pe raza comunei Drăguţeşti şi după ce a chefuit cu aceştia până după miezul nopţii a hotărât să meargă acasă, unde-l aşteptau soţia şi copiii, însă nu a mai ajuns. Grăbit, bărbatul nu s-a mai gândit la consecinţe şi într-un moment de neatenţie a pierdut controlul volanului, iar după ce a lovit două podeţe s-a răsturnat cu maşina. Singurul martor care a văzut tot ce s-a întâmplat a fost un tânăr care se îndrepta spre casă şi care spune că maşina mergea cu viteză foarte mare „Avea viteză, a lovit două poduri, apoi s-a răsucit cu maşina în aer şi a căzut pe drum. Eu am anunţat accidentul şi am încercat să-l scot din maşină, a zis ceva şi apoi nu a mai vorbit. Oricum era destul de grav lovit”. 
Un echipaj de pompierii s-a deplasat imediat la faţa locului şi împreună cu oamenii care veniseră să vadă ce s-a întâmplat au reuşit să scoată şoferul în viaţa dintre fiarele contorsionate” Până am ajuns oamenii îi scoseseră deja, noi i-a acordat primul ajutor şi l-au urcat în ambulanţă”, precizează Stelian Bălaşa, şeful gărzii de intervenţie al Detaşamentului de pompieri din Tg-Jiu. Şoferul grăbit a ajuns în comă profundă la spitalul Judeţean de Urgenţă din Tg-Jiu, medicii find rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale bărbatului „ Este foarte grav, este în comă şi prezintă multimple traumatisme. Nu ne putem pronunţa dacă va scăpa”, a precizat Ramona Oprea medicul de la Unitatea de primiri Urgenţe. 
Poliţiştii au început imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto. Din primele verificări se pare că de vină ar fi şoferul care nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic „ Din primele cercetări se pare că viteza excesivă a fost principala cauză care a dus la producerea accidentului în care conducătorul autoturismul a fost grav lovit”, a spus Sergiu Sandu, şeful postului de poliţie Drăguţeşti. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la Spitalul din Craiova.


Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: