Un biciclist beat a dat cu nasul de asfalt

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați luni de reprezentanți ai spitalului din Târgu Cărbunești cu privire la faptul că, la unitatea medicală, s-a prezentat un bărbat care prezenta leziuni la nivelul feței. 

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul de 58 de ani, din comuna Stejari, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 605 A, din direcția Stejari către localitatea Piscoiu, în timp ce cobora o pantă, a pierdut controlul direcției, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, pe partea carosabilă, suferind leziuni la nivelul feței", arată IPJ Gorj. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Vizualizări: 1,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: