Un copil din Samarineşti şi-a îndeplinit visul

Un băieţel în vârstă de 13 ani din Samarineşti a visat să ajungă campion naţional la lupte încă dinainte de a fi elev. Visul i s-a împlinit la începutul acestei luni când în urma campionatului de la Târgovişte a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Aflat la prima sa competiţie de acest nivel, copilul a plecat de acasă cu gândul de câştiga şi a reuşit să demonstreze că e cel mai bun luptător din ţară la categoria 32 de kilograme. Alex Fijer a împărtăşit bucuria de a fi campion familiei şi colegilor, părinţii săi aşteptându-l acasă cu un tort personalizat.

Alex Fijer, în vârstă de 13 ani, din Samarineşti, şi-a îndeplinit visul de a deveni campion naţional la lupte după 7 ani de antrenamente. Campionatul Naţional de Lupte Libere Copii 1 care a avut loc la Târgovişte pe 2 noiembrie, a reprezentat pentru Alex prima provocare serioasă pe plan sportiv. După 4 meciuri extrem de grele, băiatul a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „A fost o competiţie grea, dar n-am avut emoţii. Nu am plecat de acasă cu gândul de a avea un rezultat bun, ci cu acela de a mă întoarce campion naţional. Îmi doream asta de când eram mic. Am reuşit să-mi văd visul împlinit după 4 meciuri cu 2 unguri de la Odorheiul Secuiesc, unul cu un sportiv din Harghita şi altul cu unul din Hunedoara. Emoţii mai mari am avut când am urcat pe podium pentru că a fost prima mea competiţie de nivel naţional”, a declarat Alex Fijer. Deşi vin sărbătorile, iar cei mai mulţi copii de vârsta sa îşi doresc cadouri de la Moş Crăciun, Alex nu are decât o singură dorinţă. „Nu mai sunt la vârsta la care să-mi doresc jucării de la Moş Crăciun sau cadouri speciale de la părinţi. Nu vreau decât să fiu întotdeauna cel mai bun luptător din ţară”, a precizat Alex Fijer.   

Emoţionat de surpriza părinţilor

La întoarcere acasă, Alex a avut parte de un moment mult mai emoţionant decât cel al premierii. Părinţii săi l-au aşteptat cu un tort pe care era scris: „Alex campionul”. Băiatul a dorit să-şi sărbătorească victoria împreună cu antrenorii şi colegii săi de la Clubul Minierul Motru. „Am fost mai emoţionat când am văzut tortul personalizat decât atunci când am primit medalia de aur”, a precizat Alex Fijer. Băiatul se antrenează la Clubul Sportiv Minerul Motru de mai bine de 7 ani, antrenorul său fiind Laurenţiu Chircu.

Vizualizări: 284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: