Surpriză pentru o învățătoare din Târgu Jiu

Surpriză de proporții pentru o învățătoare de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu Jiu. Elevii împreună cu părinții au mers în parcul Coloanei fără de Sfârșit și au așteptat-o cu flori pe cea care le-a fost alături zi de zi la școală. Totul a fost pus bine pus la punct, iar învățătoarea nu a știut nimic de această surpriză.

Cristina Tomescu, învățătoare la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, a avut parte de un moment inedit. Aceasta a fost primită cu flori și aplauze de către elevii săi, în semn de recunoștință pentru cei cinci ani de școală în care i-a învățat numai lucruri bune. Cu lacrimi în ochi de bucurie, dascălul a primit florile, dar i-a și felicitat pe elevii săi pentru rezultatele bune obținute.

”Când dragostea și respectul sunt atât de mari, se poate trăi orice emoție în orice moment, indiferent cât ar fi de dificil! Mulțumim, dascăl minunat, Cristina Tomescu, pentru 5 ani în care ne-ați călăuzit pașii și ne-ați făcut mai înțelepți”, a transmis mama unei eleve pe pagina sa de socializare.

După ce au discutat și au povestit multe lucruri, la final a avut loc și o ședință foto.

Vizualizări: 9,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: