Un director din primărie riscă o nouă sancțiune

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu, riscă o nouă sancțiune administrativă. Jurnaliștii de la Tele 3 au aflat că pe 4 septembrie, acesta a primit diurnă pentru că a fost la Petroșani de la 8.15 dimineața până la ora 19.00, deși la ora 11 era la Primăria Târgu Jiu, la o discuție cu directorii școlilor din municipiu.

Viceprimarul Aurel Popescu a spus că va analiza situația, o va aduce și la cunoștința primarului, iar, dacă se va impune, directorul va fi sancționat. Marian Rotaru a fost la Petroșani și a doua zi, problema pusă în discuție fiind vânzarea nocturnei care a fost dezafectată.

Marian Rotaru a mai fost sancționat și în luna iulie, după ce a fost băgat în comisia de disciplină ca urmare a faptului că a folosit angajați ai instituției pentru a munci la el în gospodărie. Acesta a intervenit telefonic în emisiunea de la Tele 3, unde a precizat că a plecat dimineața spre Petroșani, era drumul în lucru și s-a întors la Primăria Târgu Jiu pentru ședință, s-a dus apoi la Petroșani, unde a ajuns la ora 16.00 și a mers la stadion, iar a doua zi s-a întors pentru a avea discuții la primăria din localitate. (A.A.)

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: