Un dosar de evaziune de la firma Succes, strămutat

Dosarul penal prin care doi directori de la firma Succes, care este controlată de omul de afaceri Nicolae Sarcină, a fost strămutat la o altă instanță de judecată.

 

 

 

 

 

 

 

„Admite cererea de abţinere formulată de judecător Dumitru Bocşan din cadrul Secţiei penale a Tribunalului Gorj în dosarul nr. 23061/3/2020/a2. Scoaterea cauzei de pe rol și sesizarea Curții de Apel Craiova“, a stabilit instanța Tribunalului Gorj.

Dosarul are o vechime de trei ani și cei doi directori au fost trimiși în judecată pentru evaziune fiscală, potrivit unui comunicat al Parchetului general: „În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în perioada septembrie – noiembrie 2014 (trimestrele III și IV 2014), la diferite intervale de timp dar în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, inculpații, în calitate de administrator și director general la o societate comercială și respectiv de director economic la aceeași societate, nu au înregistrat în contabilitate, în totalitate, producția de produse de panificație, precum și veniturile realizate din vânzarea produselor de panificație, în cuantum de 258,285.20 lei, pentru care nu au fost emise bonuri fiscale, prejudiciind astfel bugetul de stat cu suma de 77,830.86 lei, din care 43,458.61 lei – TVA și 34,372.26 lei – impozit pe profit".

Vizualizări: 4,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: