Un elev din Motru a murit strivit de ATV

Un băiat din Motru și-a pierdut viața după un accident cu ATV-ul. Adolescentul s-a răsturnat și a căzut sub vehiculul de teren. A fost rănit grav și transportat la Craiova, dar medicii nu i-au mai putut salva viața. Mesaje de condoleanțe au fost transmise pe internet de profesorii și colegii tânărului.

Accidentul s-ar fi petrecut sâmbătă, în apropiere de municipiul Motru. „A fost un accident. El terminase clasa a X-a. Am înțeles că s-a răsturnat cu un ATV. A căzut peste el și l-a rănit grav. S-a întâmplat sâmbătă, în apropiere de municipiul Motru. Băiatul a fost transportat la Craiova, dar astăzi (n.r. marți), din păcate, nu a mai putut fi salvat și a decedat. Transmitem și noi condoleanțe familiei îndoliate”, a fost mesajul primarului din Motru, Gigel Jianu.

Prietenii și dascălii îl plâng pe Rareș, alături de familie. “Profesorii Colegiului Tehnic Motru, colegii și toți cei care l-au cunoscut deplâng trecerea în neființă a lui Rareș Durdan, elev în clasa a X-a F.  Drum lin printre îngeri, Rareș! Viața și visele tale s-au frânt nedrept și mult prea devreme! Dumnezeu să te odihnească-n pace! Condoleanțe familiei”, au transmis profesorii de la liceul unde învăța băiatul.

Vizualizări: 17,669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: