Un fost pandur, aproape de transferul carierei

George Ţucudean va prinde transferul carierei sale după despărţirea de CFR Cluj. Fostul jucător al echipei Pandurii va semna cu un club de tradiţie al Europei, Panathinaikos Atena.

Rămas liber de contract după experienţa de la CFR Cluj, atacantul român George Ţucudean, care a evoluat şi la Pandurii Târgu Jiu, este foarte aproape să semneze cu formaţia greacă Panathinaikos Atena, a informat telekomsport.ro.

Presa din Grecia a anunţat că fotbalistul român a fost propus celor de la Panathinaikos Atena, după ce a rămas liber de contract, şi că există şanse mari ca mutarea să se realizeze. Atacantul a declarat recent faptul că este deschis unor noi provocări, fie că este vorba de formaţii din România sau din străinătate.

George Ţucudean, până de curând titularul postului în naţionala României, unde fusese selecţionat când evolua la Pandurii, este un jucător cu un CV impresionant. Acesta a evoluat pentru UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj.

Cota sa de piaţă actuală, chiar şi după ce a rămas liber de contract, conform Transfermarkt, este de 1,4 milioane de euro.

În actualul sezon, Panathinaikos a încheiat pe locul 4, în spatele celor de la Olympiakos, PAOK şi AEK, însă nu are dreptul de a evolua în ediţia următoare a cupelor europene, în acest caz Europa League. Este ultimul an în care Panathinaikos are interdicţie, din cei trei dictaţi de UEFA în 2018, motivul fiind încălcarea fair-play-ului financiar.

Vizualizări: 1,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: