CS Pandurii colaborează oficial cu CSM Târgu Jiu

Directorul CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a anunţat marţi semnarea unui protocol de colaborare cu clubul primăriei. Clubul Pandurii, cu o tradiţie de zeci de ani la Târgu Jiu, va colabora astfel cu mai tânărul club CSM Târgu Jiu, care va împlini în curând un an de la debutul oficial în competiții.

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat protocolul de colaborare dintre cluburile CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii Târgu Jiu, cluburi care reprezintă Târgu Jiul la cel mai înalt nivel în competiţiile naţionale organizate de federeaţiile la care sunt afliliate secţii ale acestor cluburi. 

Vestea bună, mai ales pentru sportivii celor două cluburi, dar şi pentru imaginea Târgu Jiului, a fost dată de directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu. „Protocolul de colaborare între cele două cluburi din Târgu Jiu a fost aprobat. Mulțumim primarului Marcel Romanescu, viceprimarului Aurel Popescu, Consiliului Local, directorului CSM Robert Bălăeț şi tuturor celor care au sprijinit această colaborare. Când a fost vorba de sport, politica și orgoliile au fost lăsate deoparte”, a anunţat directorul Prunariu care constată astfel o îmbunătăţire a relaţiilor cu politicienii locali.

Colaborarea va fi una avantajoasă pentru ambele cluburi, în sensul că sportivii care vor avea dublă legitimare vor reprezenta ambele entităţi sportive la concursuri.

CSM Târgu Jiu se va putea mândri astfel cu rezultate ale sportivilor experimentaţi ai CS Pandurii pe care, bineînţeles, va trebui să îi susţină şi financiar sau cu echipamente şi cantonamente de pregătire. Clubul Pandurii este clubul de tradiţie al Gorjului şi an de an aduce pentru Târgu Jiu numeroase medalii la concursuri naţionale, dar şi internaţionale, la care participă sportivii descoperiţi şi pregătiţi de antrenorii clubului. În plus CS Pandurii dispune de o bază de pregătire foarte bună, are un hotel la dispoziţie, unde sportivii pot fi cazaţi în cantonamente, şi va avea în curând şi o cantină proprie după ce se vor finaliza lucrările de refacere a fostelor anexe ale clubului, bucătărie, sala de mese pentru sportivi şi vestiare. 

CS Pandurii are sportivi legitimaţi la secţiile de atletism, box, lupte şi radioamatorism, în timp ce CSM are deocamdată secţii de handbal, baschet, volei şi atletism.

Cele două cluburi pot colabora deocamdată doar la secția de atletism, acolo unde CS Pandurii este mereu pe primele locuri în România la numărul de medalii câștigate.

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: