Test puternic pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a disputat, luni, 1 august, o nouă partidă amicală din seria meciurilor de verificare din această vară. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a pierdut pe terenul echipei SCM Râmnicu Vâlcea unde gazdele s-au impus cu 39-32, la pauză 21-16.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut parte de un test foarte puternic, în faţa unei echipe de top a handbalului românesc, SCM Râmnicu Vâlcea, a informat csmtargujiu.ro. Elevele lui Andrieş s-au mişcat destul de bine în faţa unui adversar care a terminat pe podium, pe locul 3, în ediţia precedentă a Ligii Florilor. „Într-un meci în care ritmul de joc a fost unul foarte ridicat, jucătoarele de la Târgu Jiu au creat destul de multe probleme echipei gazdă, grupare cu un lot foarte valoros. În prima parte a meciului, gorjencele au ţinut aproape de echipa gazdă şi au avut momente bune, atât pe parte defensivă, cât şi ofensivă, însă echipa din Vâlcea a intrat la vestiare cu un avans de 5 goluri, scor 21-16. Repriza secundă s-a disputat cam pe aceleaşi coordonate, cu CSM Târgu Jiu care a dat o replică destul de bună, dar experienţa echipei din Vâlcea şi-a spus cuvântul în cele din urmă. Gazdele s-au impus cu 39-32. Formaţia din Târgu Jiu a arătat însă momente de joc foarte bune, care arată că echipa este pe un drum bun”, a informat sursa citată.

Următoarele teste pentru echipa din Târgu Jiu sunt programate în week-end, vineri şi sâmbătă, 5-6 august 2022, când handbalistele participă la un turneu care are loc la Zalău.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: