Un individ recidivist, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a emis astăzi un comunicat prin care anunță trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului C.E. pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Acuzațiile sunt în conformitate cu prevederile art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin 1 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, referitoare la recidivă.

Faptele care au stat la baza acestei decizii au avut loc în după-amiaza zilei de 4 noiembrie 2023, în jurul orelor 16:04, pe Strada Principală din satul Obârșia, comuna Dănciulești, județul Gorj. Conform rechizitoriului, în contextul unui conflict fizic minor survenit anterior la un local al SC RALSOFAD SRL din aceeași localitate, inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, l-a atacat violent pe D.I., provocându-i leziuni grave în zona toraco-abdominală.

Faptele au avut loc într-un cadru conflictual recent, iar confruntarea fizică a culminat cu lovituri repetate, în special cu picioarele, care au cauzat vătămări interne serioase. Leziunile s-au dovedit a fi atât de grave încât, fără intervenția chirurgicală de urgență, viața victimei ar fi fost pusă în pericol iminent, cu un rezultat potențial fatal.

La data de 5 noiembrie 2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale și a reținut pe o durată de 24 de ore suspectul C.E. pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Ulterior, prin ordonanța din aceeași zi, procurorul a formulat propunerea de arestare preventivă a inculpatului, propunere care a fost admisă de către judecătorul de la Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: