Un jandarm gorjean sare în ajutorul copiilor accidentați pe o trecere de pietoni

Un jandarm gorjean, care activează în Timișoara, le întinde o mână de ajutor copiilor care au fost loviți pe o trecere de pietoni din Petroșani. Bogdan Cornoiu oferă la licitație un tricou al marelui fotbalist italian Del Piero, iar banii vor fi virați părinților unui copil care a fost grav accidentat.
Un tânăr de 19 ani, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, a accidentat pe o trecere de pietoni din Petroșani șase copii. Unul a decedat, iar alți trei sunt grav răniți.
Bogdan este un jandarm cunoscut prin acțiunile sale umanitare: „În urmă cu câteva zile, la Petroșani, a avut loc un tragic accident de circulație în urmă căruia șase copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Din nefericire, un copil a decedat și alti trei copii se află internați în spitalele din Timișoara. Cazul lor a impresionat o țară întreagă și lumea sportului este alături de copii.
„În acest sens oferim la licitație pentru cei trei copii aflați în spitalele din Timișoara, tricoul de joc al echipei Juventus Torino folosit de Alex Del Piero, în finala Cupei Intercontinentale din 1996, câștigată împotriva echipei River Plate cu golul înscris chiar de Del Piero.
Tricoul este semnat de Del Piero pe număr și este oferit de prietenul meu Radu Ungureanu !!!
Licitația începe de la suma de 1500 lei și se desfășoară în comentariile acestei postări, pe pagina mea de Facebook!!!
Câștigătorul va face plata în următorul cont cu specificația " licitație tricou", iar suma va fi împărțită în mod egal la părinții celor trei copii!!!
Nume Titular:
ROXANA ANAMARIA CALIN
IBAN: RO69BTRLRONCRT0492529301
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22
Licitația se desfășoară pana la data de 29.12.2022, ora 21.00 (ora României)“, a transmis Bogdan Cornoiu pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 2,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: