Un liceu din Gorj iese din scenariul galben

Veste bună pentru cursanții unui liceu din Gorj. Toți elevii au revenit în bănci, asta după ce unitatea de învățământ a funcționat în scenariul galben (școală hibrid).

Este vorba de Liceul Tehnologic „Gen. Constantin Șandru” din Bîlta, comuna Runcu.

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, întrunit în ședință, în data de 29 septembrie, a aprobat trecerea liceului din Bîlta din scenariul galben în scenariul verde. Conducerea liceului a finalizat procedura de achiziție a mobilierului individual pentru a asigura distanțarea fizică în timpul orelor de curs.

În altă ordine de idei, micuții de la cele două subgrupe de la Grădinița „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și-au reluat activitatea „față în față”, după ce aici a fost depistat un caz pozitiv de infecție cu SARS-CoV-2.

Cursuri suspendate mai sunt la o clasă de a X-a de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Elevii învață în scenariul roșu (online), după ce două colege au fost depistate cu coronavirus.

O situație similară se înregistrează la Școala Gimnazială Ionești. Procesul de învățământ pentru clasele a III-a, a IV-a și a V-a a fost suspendat până pe data de 5 octombrie. Decizia a fost luată după ce la nivelul școlii a mai apărut un caz de infectare cu noul virus. Este vorba chiar de către directorul instituției. Orele se desfășoară și în acest caz online.

Galerie foto


Vizualizări: 1,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: