Un lider PNL l-a lăsat pe Romanescu fără atribuții

Liderii PNL Gorj se întrec în a-i da sfaturi primarului din Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, dar nu se dau înapoi nici de la a dezinforma cu privire la acesta.

Vicepreședintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu, a spus într-o intervenție la Radio Infinit că Romanescu a delegat toată activitatea economică viceprimarului Aurel Popescu de la PSD: “Toată activitatea economică a dat-o prin delegare lui Aurel Popescu, acum două săptămâni”. Întrebat ce treabă mai are Romanescu, Puiu Diaconescu a spus că: „Primarul veghează”.

Marcel Romanescu a dezmințit însă informația: „Nu este adevărat. În momentul de față sunt anumite atribuții care sunt în sarcina viceprimarilor, pe parte de Cultură este domnul Tudor, pe parte de Direcție Tehnică este domnul Aurel Popescu. Partea economică îmi revine mie. Nu vreau să intru în contradicție cu nimeni, dar partea economică este în subordinea mea”.

Un alt vicepreședinte PNL Gorj, Gheorghe Grivei, îi recomanda lui Romanescu să renunțe la cei doi viceprimari. „Cei doi viceprimari sunt aleși de consiliul local, primarul nu poate să renunțe la cei doi viceprimari, atâta timp cât posturile sunt specificate în lege”, a fost replica lui Romanescu.

Vizualizări: 981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: