Un lider sindical anticipează rezultatul verificărilor: Directorii scapă și vinovat este tot mortul 

Sindicalistul Manu Tomescu are îndoieli asupra corectitudinii cercetării făcute în cadrul companiei după accidentul de la Jilț. El crede că vinovați vor fi scoșți fix cei care sunt nevinovați.

Manu Tomescu spune că poate anticipa că în urma verificărilor, mortul va fi de vină. 

”Trebuie să plece acasă toți pentru că nu mă pot împăca cu gândul că vor fi vinovați tot morții sau tot cei care lucrează în producție și aici mă refer la conducătorii de formație care au fost acolo, brigadieri, pentru că eu am experiență în 30 de ani de vechime, știu cum se procedează și se fac cercetări, directorii scapă și vinovat este tot mortul sau vinovați sunt toți cei care au muncit acolo și care au mai rămas în viață. Eu știu acum cum se iau note explicative conducătorilor de formații, maiștri, șefi de echipă, inginerii, șefi de linie, dar atât.

 El mai spune că ar trebui să demisoneze și conducerea CEO. Trei directori au fost deja înlocuiți. 

”Păi nu de data asta cred că ar trebui să își dea demisia cei din capul trebii, ca să spun așa, cei din conducerea companiei, pentru că cel puțin eu atrag atenția de 2 ani de zile că la cum se exploatează acum utilajele în liniile tehnologice, instalație, la cum se muncește acum în carierele miniere și termocentrale, există riscul în riscul unor accidente grave de muncă.

Vizualizări: 4,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: