Un lider sindical, certat de colegi pe blogul lui Ciurel

Sindicaliştii din Complexul Energetic Oltenia se ceartă pe blogul fostului director Laurenţiu Ciurel. Acesta a avut o postare în care s-a referit şi la liderul Nelu Roşca, despre care spunea că s-a pus în genunchi să-l facă jurist. Roșca i-a răspuns lui Ciurel, dar culmea, el a fost atacat de alți doi colegi deoarece a făcut greşeli grave de scriere.

Sindicalistul din Motru, Nelu Roșca, i-a răspuns lui Laurențiu Ciurel, scriind pe blogul acestuia că, pentru afirmațiile lui, este un păcătos și va fi pedepsit de Dumnezeu. Ca și alți lideri care se exprimă online, și Roșca a făcut greșeli de scriere, adăugând i-uri și cratime acolo unde nu trebuia. A fost taxat de colegul lui Ioan Feurdean și de sindicalistul Golea din Motru. „Domnule fost director, cred că a sosit timpul să te trezești!! Când bunul Dumnezeu te-a plămădit a știut ca ești un păcătos incurabil, iar pentru minciunile pe care le transmiți pe blogul tău cu privire la faptul ca aș fi stat vreodată in genunchi in fața ta, Dumnezeu te va pedepsi pentru minciună, iar darul Lui va fi să ai parte de mine până la adânci bătrânețe!! Asta va fi pedeapsa ta!!!“, este mesajul lui Nelu Roșca. Pentru greșelile de scriere, el a fost taxat de colegii din sindicate.
Unul dintre aceștia este Ioan Feurdean. „Cred că Nelu Roșca ar fi făcut mult mai bine dacă ar fi răspuns prin tăcere în locul acestui comentariu care-l descalifică. Diriginta mea l-ar fi lăsat repetent la Limba română. La scris ca la oral le are. Dar teza se dădea in scris“.
A comentat și un alt lider, care se semnează Golea. „D-le director, cât l-ați ținut pe lângă d-voastră, de ce nu l-ați învățat să și scrie? Înainte de a-l promova jurist ar fi trebuit să-i fi dat o lucrare de control (dictare si tabla înmulțirii). Lui Ionescu ii scotea cățelul la aer prin parc, numai așa l-a făcut sindicalist, era o cerință a profesiei la vremea respectivă“, a scris acesta.

Galerie foto



Vizualizări: 2,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: