Purdescu: Nu am ajuns la nicio înțelegere cu CEO. Așa au înțeles ei!

Ionuț Purdescu, cetățeanul din Mătăsari care a ținut blocate livrările de cărbune timp de 8 zile la cariera Jilț Nord, spune că nu a ajuns la nicio înțelegere cu cei din administraţia CE Oltenia în privința cedării terenului traversat de calea ferată. Acesta susține că are trei revendicări și că le vrea pe toate rezolvate, fără excepție. Una dintre acestea ar putea fi rezolvată joi, în Directorat, iar Purdescu așteaptă cu nerăbdare să vadă ce decid directorii CE Oltenia privind angajarea pe perioadă nedeterminată a unuia dintre frați.

Ionuț Purdescu spune că vrea să fie promovat în funcția de adjunct șef sector la cariera Jilț Sud, acolo unde prestează activitate, un alt frate să fie angajat pe perioadă nedeterminată la CE Oltenia, iar un altul să fie promovat în funcția de excavatorist. Acesta a explicat că nu a ajuns la nicio înțelegere marți cu directorul Sorin Boza, așa cum spunea directorul UMC Jilț Nord, Petre Ceaușescu. Practic Purdescu spune că i-a lăsat să creadă ce le convenea. "Nu am ajuns la nicio înțelegere cu CEO. Așa au înțeles ei. Asta consideră ei. Le-am dat un răgaz să văd ce fac cu angajarea, joi, în Directorat. Toate trei condițiile să fie rezolvate ca să le dau terenul. Domnul director Ilie mi-a promis în august că le va rezolva pe toate, m-a pus să dau declarație notarială și degeaba. Să respecte toată declarația notarială", a spus Ionuț Purdescu.
Purdescu spune că are mai multe hotărâri prin care CE Oltenia obligată să-și mute activitatea de pe terenul său. Acesta spune că șefii CE Oltenia i-au spus că îl vor concedia dacă nu cedează terenul pentru companiei. Mai mult, spune că deja se fac demersuri pentru mutarea sa de la Jilț Sud la o altă carieră. "Domnul Boza mi-a spus că mă disponibilizează și mă trimite acasă. Sunt făcute actele ca să fiu mutat la Husnicioara pentru 2 luni, m-a chemat directorul de la UMC Jilț Sud și mi-a spus să mă potolesc că mă mută. Cu riscul de a fi mutat voi continua. Nu dau terenul sub nicio formă, în secunda doi sunt dat afară de la serviciu. Mi-a zis domnul Boza acum o săptămână că îmi dă două variante: ori suntem prieteni ori ne luptăm ca balaurii", a mai spus Purdescu.
Acesta a explicat că va fi greu ca CE Oltenia să cumpere terenul intabulat pe numele său și din punct de vedere legal.

Vizualizări: 1,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: