Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Boza: Mineritul nu se închide

Viitorul director al CE Oltenia, Sorin Boza, a declarat că nu crede că mineritul se va închide în 2030, aşa cum se arată în strategia energetică a ţării. „Mineritul reprezintă principala preocupare pentru că încercăm să schimbăm modul de a gândi, încercăm să fim aproape de oameni, să ascultăm părerile oamenilor. Lucrez la un proiect pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă. Este mult de muncă, nu este imposibil şi sunt optimist. Nu cred că mineritul se închide până în 2030“, a declarat acesta.
Totodată, el a spus că la anul vor fi 2000 de concedieri. „Procesul de restructurare va continua, însă vor continua după ce vom discuta şi cu fiecare lider şi vom agrea criteriile. Criterii clare de performanţă, vom analiza. Discutăm de 2.000 de concedieri. Planul de restructurare îl ştiţi, îl ştiu şi sindicatele, au semnat acest plan“. Cât despre situaţia economică a companiei, Boza a spus că „nu sunt motive de îngrijorare“. (M.M.)

Vizualizări: 4,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: