Un magazin din Târgu Jiu vinde alcool în rate

Un magazin din Târgu Jiu le oferă  posibilitatea clienților să achiziționeze băuturi alcoolice în rate și fără dobândă. Mai mult decât atât, reprezentanții acestui market oferă și discount-uri celor care fac achiziții de o valoare mai mare.

Magazinul care oferă băuturi alcoolice în rate este situat în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, pe strada Victoriei. Pot fi achiziționate în rate și băuturi non-alcoolice. În acest caz este vorba de o strategie de marketing, administratorii oferind posibilitatea clienților să cumpere băuturi alcoolice fără să plătească întreaga valoare pe loc, fiind convenabil mai ales pentru cei care organizează evenimente cu participare numeroasă. Cei care vor să cumpere băutură în rate trebuie să îndeplinească anumite condiții. "Trebuie să aibă un card de cumpărături de la o anumită bancă și se pot achiziționa produse în trei rate fixe, fără dobândă. Oferta este variată, avem în special produse alcoolice, băuturi nealcoolice, țigări, cafea și sucuri", a declarat Magdalena Vulpe, reprezentant al magazinului.  Mulți dintre gorjeni agreează ideea de a cumpăra băuturi alcoolice în rate. "Ideea ar fi bună, dar să dea băutură în rate n-am prea auzit. Cam pe unde este acest magazin?", a întrebat curios un gorjean. "Este foarte bună ideea, este economie de piață, fiecare își vinde marfa cum vrea", a spus un alt gorjean. Mai sunt și gorjeni care nu sunt de acord ca magazinele să ofere astfel de facilități pentru achiziția de băuturi alcoolice. "Nu sunt de acord să dea în rate, nu pentru băutură și țigări", a spus o femeie. "Mâncare să dea, nu băutură. Băutura face numai victime", a zis un alt gorjean.

FACILITĂŢI

Jumătate din cantitatea de alcool achiziționată din acest magazin poate fi returnată în termen de 4 zile lucrătoare, condiția impusă clienților de administratori magazinului fiind să achiziționeze minim 6 sticle pe un sortiment. La o valoare de 2.500 lei, clienții beneficiază și de un discount de 1%, în produse.

Galerie foto


Vizualizări: 3,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: