Un mare antrenor român susţine că a avut coronavirus înainte de declararea pandemiei

Antrenorul Marius Șumudică a şocat lumea fotbalului din România susţinând că a avut deja coronavirus încă din luna decembrie. Mai mult, antrenorul turcilor de la Gaziantep crede că el a dat virusul la tot staff-ul formaţiei din prima Ligă a Turciei.

Marius Șumudică a anunțat că e ferm convins că, la finalul anului trecut, mai precis de Crăciun, a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta s-a îmbolnăvit în Turcia și a fost internat ulterior în România pentru a-și trata o bronhopneumonie severă pentru care a stat în spital două săptămâni.

Acum, Șumudică Şumudică se află în izolare după ce a revenit recent din Turcia.  „Cred că am avut coronavirus în decembrie Știu tot ce mi s-a întâmplat, au fost exact simptomele acestui virus. Am avut o pneumonie care m-a ținut peste două săptămâni. N-aveam gust, n-aveam miros, am pățit exact ce spun epidemiologii. A avut tot staff-ul, au avut și unii jucători. Am luat virusul și ușor-ușor am dat la tot staff-ul”, a spus Șumudică sâmbătă, la PRO X, acesta presupunând că a luat virusul în aeroportul din Istanbul: „Istanbul e un aeroport uriaș, am văzut foarte mulți oameni cu mască. Nefiind educat, nu înțelegeam de ce poartă măști. La noi, oamenii, dacă au copilul bolnavi, îl duc la grădiniță. Ăștia suntem noi”.

Marius Şumudică a declarat că România nu este pregătită să reia activităţile sportive, mai ales prin prisma faptului că nu facem destule teste pentru depistarea COVID-19, fiind pe un loc codaş în Europa la acest capitol.

Vizualizări: 2,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: