Propunere inedită pentru continuarea Ligii 1, la Bucureşti şi Cluj

O propunere inedită care ar avea şanse de a fi pusă în practică dacă se va mai relua Liga 1, a venit de la Mediaş. Preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, şi-ar dori ca fotbalul din Liga 1 să se reia, dar în anumite condiţii. Play-off-ul să se dispute la Bucureşti, iar play-out-ul la Cluj.

Ioan Mărginean anunţă că are şi o idee în privinţa a cum s-ar putea disputa partidele. "Eu, din informaţiile mele, ce dă OMS, să fim bucuroşi dacă putem începe la 1 iunie. Noi nu prea respectăm ordonanţele, de asta mă ia pe mine frica. Gândiţi-vă că poate un jucător să vină cu virusul dintr-o localitate. Şi dacă o echipă ia, suntem gata toţi.

Dommul Iftime de data asta a avut o idee bună. Facem şi noi o testare, să ni se acorde 50 de teste. Ai un lot de 27-28 de jucători, cu maseuri, antrenori şi kinetoterapeuţi”, a declarat preşedintele lui Gaz Metan pentru Telekom Sport, adăugând şi ideea sa inedită după care s-ar putea continua acest sezon: „Eu am avut ideea să jucăm pe Arena Naţională play-off-ul, iar play-out-ul să se joace la Cluj, că are două stadioane moderne. Toate echipele se cantonează în regim de carantină, doar până la stadion şi înapoi. Eu i-am propus-o lui Stoichiţă, că mi-e prieten de-o viaţă, şi ştiu că el a lansat-o mai departe. Am putea comprima campionatul, Arena Naţională se închide, jucăm în primă fază fără spectatori. Televiziunile şi-ar face o reclamă în plus, că lumea e sătulă de stat în casă, se uită la fotbal".  Gaz Metan a scăpat de problemele financiare cu care s-a confruntat ani de zile. Medieşenii au depus dosarul de licenţiere în 25 martie, dar perioada s-a mai prelungit cu o lună.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: