Căpitanul lui Dinamo: Trebuie să îl ținem pe Dorel în casă

Căpitanul echipei masculine de handbal Dinamo, Dan Savenco,  a trecut de la meciurile din Champions League la serviciul de teren în cadrul Poliției. „Făceam vizionări cu PSG în Champions League și acum trebuie să vedem cum îl ținem pe  pe Dorel în casă”, a spus sportivul care a jucat o perioadă şi pentru fosta echipă de handbal gorjeană Energia Târgu Jiu.

Dan Savenco, căpitanul echipei de handbal masculin a a lui Dinamo, a devenit, pentru o perioadă polițist de teren, aceeași postură preluată de mai mulți sportivi legitimați la clubul Dinamo. Handbalistul recunoaște că se află într-o situație cu care nu a crezut vreodată că se va confrunta, dar că are avantajul de a reușit să se adapteze rapid.

Echipa de handbal masculin a clubului Dinamo a reușit la începutul acestui an să elimine Sporting Lisabona și să se califice în optimile Ligii Campionilor, unde urma să întâlnească PSG. Dubla întâlnire cu gigantul francez a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, iar mai mulți sportivi din cadrul clubului, printre care și Dan Savenco, căpitanul „dulăilor”, au fost repartizați la secțiile de Poliție din București.

„Tot clubul Dinamo, cei care suntem angajați, am fost repartizați. Ieri am aflat din greșeală pentru că am fost acolo la club. Când am văzut în parcare mașina antrenorului și a lui Ovidiu Semen am zis să merg să-i salut. Și m-au întrebat: ‘Tu la ce secție ești repartizat?’ Am crezut că fac mișto de mine. E ca un vis urât. Făceam vizionări cum să-i ținem pe jucătorii de la PSG și acum trebuie să vedem cum îi ținem pe Aurel și pe Dorel în casă. Ne-am asumat când am semnat acel contract. Dar ca sportivi reușim să facem față, ne adaptăm destul de ușor. E ceva ciudat pentru că suntem încă 10, 15 sportivi din cadrul Dinamo. De la rugby, polo, canotaj, scrimă”, a declarat Dan Savenco, conform site-ului Doar Dinamo.

Căpitanul echipei de handbal masculin a lui Dinamo a comentat și materialele video care s-au viralizat în ultimele zile, în care mai mulți polițiști erau surprinși lovind oameni pe străzile Capitalei: „Eu sper să nu fie cazul să bat pe cineva. Am și eu doi metri, sper că o să zică singuri că stau în casă când mă văd! Dar m-au atenționat: domnule sunt încăpățânați, aveți grijă. Să vă așteptați să fiți provocați. Ce să mai, e zonă de război”.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: